KAP 1Introduksjon Norske fiskefartøy er moderne og har de beste forutsetningene for ... KAP 2Redskap Ulike redskap har forskjellige utfordringer. For fangst med trål og snurrevad ... [...] KAP 3Bløgging Korrekt bløgging er viktig for kvaliteten på fisken, og bør ... KAP 4Sløying Sløyesnittet skal utføres på midten av buken, mellom bukfinnene i ... KAP 5Kapping Det er viktig at hodekappinga blir utført korrekt med fine ... KAP 6Frysing Frysetid er avhengig av størrelse og fiskeslag. Fet fisk som ... KAP 7Emballering Fisken må være korrekt emballert slik at produktet er godt ... KAP 8Lossing Lossing av fisk kan være kritisk i forhold til å ... Les resten [...] KAP 9Kvalitet Fisker med kvalitetsfeil: Vi skal illustrere forskjellen på fisk med [...] KAP 10Avslutning Fiskeindustrien er fiskeren sine kunder, og det er kunden som ...